Genen Zever

Nu de laatste lachsalvo’s voor onze volwassenenproductie “De Roze Ridder” stilaan uitdoven wordt het hoog tijd om een nieuwe komedie op jullie los te laten.
We starten met de voorbereiding van onze gloednieuwe productie “Genen Zever”, de Vlaamse versie van de “It runs in the family” van Ray Cooney!

Han Steyaert neemt de regie op zich.

Terwijl dokter Mortimore een speech voorbereidt voor een bijeenkomst van collega-neurologen, verschijnt een oude vriendin van hem, Jane. Zij vertelt hem dat hun vroegere verhouding resulteerde in een dochter, Leslie. Deze is inmiddels achttien jaar geworden en wil nu eindelijk haar vader wel eens ontmoeten. Maar dokter Mortimore is inmiddels al lang getrouwd en zijn vrouw Rosemary mag uiteraard het bestaan van Leslie niet te weten komen. Maar Leslie zit bij de receptie te wachten en de echtgenote is aanwezig om de honneurs van de bijeenkomst waar te nemen. Daarom zal Hubert, een collega van Mortimore, het “vaderschap” op zich moeten nemen. Dit is het begin van een hectische middag in het ziekenhuis. Een brigadier, de voorzitter van de raad van bestuur, de hoofdzuster, een seniele patiënt en de moeder van Hubert maken het er allemaal niet eenvoudiger maar wel des te doller op.

De optredens vinden plaats van vrijdag 16 november tot en met zondag 18 november 2018 in cc Meulestede Gent.

Cast:

Dr. David Mortimore – Philip Cauwel

Dr. Mike Connoly – Ian De Brandt

Rosemary Mortimore – Angela Lanzillotta

Dr. Hubert Bonney – Sam Bekaert

Hoofdzuster – Michèle Robinet

Miss Willoughby Grace – Roos Machiels

Jane Tate – Ann Masson

Zuster – Caroline De Pue

Poetsvrouw – Regine Van Zeveren

Leslie – Els Van Damme

Brigadier – Jean-Paul De Corte

Bill – Sven Van Bever

Moeder – Erika Begodt

button